Оглас за вработување – нов човек за во нашиот тим! Јануари 2015!

Брзо растечка фирма со млади таленти има потреба од машко лице со одличен/совршен англиски јазик (пишување и зборување) за изработка на текстови и (можеби) други материјали како и редовни содржини на социјалните медиуми како Facebook!

вашиот пат напред

ПОСЕБНО ЌЕ СЕ ЦЕНИ ПОЗНАВАЊЕ НА АВТОМОБИЛИТЕ И АВТОМОБИЛСКАТА ИНДУСТРИЈА и ЖЕЛБА ЗА СЕКОЈДНЕВНА ОБВРСКА ПОВРЗАНА со таа област!

СОВРШЕНИОТ КАНДИДАТ:
-  е желен да обезбеди телефонски разговор со неговите претходни претпоставени и шефови!
- желба да cе напредува, да се надградува и да се стекнува со нови знаења ПОСТОЈАНО!
- брза интернет врска (да се напише во e-mail пораката кој провајдер и која брзина), за интервенции од дома!
- беспоштедно сака да се покаже во работата и да биде лидер во она што го работи и секако – да биде награден за тоа!
- внимателно и концентрирано ги следи инструкциите и ги извршува задачите!

ПОСЕБНО ЌЕ СЕ ЦЕНИ:
- добро познавање на социјалните мрежи Facebook, Pinterest, Google+, Tumblr, Reddit, Instagram (да се напише во e-mail пораката подетално)
- Знаење како да се зачлени на форум и како се комуницира таму
- некакво искуство во Интернет Маркетинг, SEO, PPC Social Media Marketing
- Вештини во PHOTOSHOP и можеби ILLUSTRATOR!

Идеална можност за напредување соодветно на вашите квалитети. Испратете комплетно CV со фотографија на mceselko@gmail.com и оставете мобилен телефон за контакт. Ќе бидете исконтактирани веднаш! Најдобрите кандидати ќе се приклучат на нашиот тим уште овој месец.

http://www.mirkoceselkoski.com/
Максимум Маркетинг ДООЕЛ
Фредерик Шопен 2-10, Скопје