Обука за Интернет Бизнис и Маркетинг 2018 & Како ЗАРАБОТИВ 2300 Евра во ЕДЕН ДЕН!

CONTACT ME at:

cell: +389 70 30 38 31
e-mail: contact@mirkoceselkoski.com
Mirko Cheshelkoski

ПОТРЕБНИ ПРЕДЗНАЕЊА:
-- МИНИМУМ ОСНОВЕН АНГЛИСКИ ЈАЗИК
-- ОСНОВНИ ПОЗНАВАЊА НА РАБОТА СО КОМПЈУТЕР
-- ЖЕЛБА И ЕНТУЗИЈАЗАМ ЗА СОВЛАДУВАЊЕ НА НОВИ ТЕХНИКИ И ЗНАЕЊА
-- ЈАС ЛИЧНО ГАРАНТИРАМ НАЈМИНИМАЛНО $1000 месечно…!


ПРИХОДИТЕ ВО ОВА ВИДЕО СЕ КАКО РЕЗУЛТАТ НА ОБУКАТА ЗА ИНТЕРНЕТ БИЗНИС И МАРКЕТИНГ:


ОВА Е САМО МАЛ ДЕЛ ОД ОНА ШТО ЌЕ НАУЧИТЕ СО НАС:

-- КАКО САМИТЕ ДА ИЗГРАДИТЕ ВЕБСАЈТ КОЈ ЌЕ ЗАРАБОТУВА МИНИМУМ $1000 МЕСЕЧНО…
-- ДОЗНАЈТЕ КАКО УСПЕАВ ДА ПРОДАДАМ ИЛЈАДНИЦИ КОПИИ ОД МОЈАТА ЕЛЕКТРОНСКА КНИГА ПО ЦЕНА ОД $16.95!
-- КАКО ДА СТАНЕТЕ ЕКСПЕРТ НА ОДРЕДЕНА ТЕМА И ДА СТАНЕТЕ БРЕНД ВО ОДРЕДЕНА КАТЕГОРИЈА…

УШТЕ НЕКОИ ДЕТАЛИ:

-- УЧЕТЕ ОД УЧЕБНИКОТ НА МАРКЕТИНГ ТИМОТ НА БАРАК ОБАМА И ДОЗНАЈТЕ КАКО ПОБЕДИ НА ИЗБОРИТЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГОВАТА ИНТЕНЗИВНА ИНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГ КАМПАЊА!
-- КАКО СЕГА СЕ ОДВИВА ТИВКА ВОЈНА НА ИНТЕРНЕТ ПОМЕЃУ ХИЛАРИ КЛИНТОН И ДОНАЛД ТРАМП…
-- КАКО ДА ИЗГРАДИТЕ ФЕЈСБУК СТРАНИ СО ПОВЕЌЕ ОД 50 ИЛЈАДИ ФАНОВИ (ДОЗНАЈТЕ КАКО FACEBOOK СТРАНАТА НА HYUNDAI MACEDONIA ЈА ИЗДИГНАВ од 8000 на 40 000 ФАНОВИ)…
-- КАКО ДА СТАНЕТЕ МАРКЕТИНГ КОНСУЛТАНТ И РАБОТИТЕ СО НАЈДОБРИТЕ МАКЕДОНСКИ И СВЕТСКИ КОМПАНИИ…

УШТЕ ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ:

-- КАКО ДА ПРОДАВАТЕ ПРЕДМЕТИ И КНИГИ НА AMAZON.COM
-- КОЈА Е ТАЈНАТА НА УСПЕШНИТЕ БИЗНИСИ ВО ТЕШКИ ВРЕМИЊА КОГА СЕКОЈ РАЗМИСЛУВА ДА СЕ ОТКАЖЕ….
-- КОЈА Е ТАЈНАТА НА ДЕСЕТИЦИ МАКЕДОНЦИ КОИ НЕ САКААТ ДА ЧУЈАТ А КАМОЛИ ДА СТАПНАТ ВО БИРОТО ЗА ВРАБОТУВАЊЕ И ПОКРАЈ ОДЛИЧНИТЕ КВАЛИФИКАЦИИ!
-- КАКО ВИЕ ДА ЗАРАБОТИТЕ ВИСТИНСКИ ПАРИ НА ИНТЕРНЕТ…!

ПОТРЕБНИ ПРЕДЗНАЕЊА:
-- МИНИМУМ ОСНОВЕН АНГЛИСКИ ЈАЗИК
-- ОСНОВНИ ПОЗНАВАЊА НА РАБОТА СО КОМПЈУТЕР
-- ЖЕЛБА И ЕНТУЗИЈАЗАМ ЗА СОВЛАДУВАЊЕ НА НОВИ ТЕХНИКИ И ЗНАЕЊА
-- ЈАС ЛИЧНО ГАРАНТИРАМ НАЈМИНИМАЛНО $1000 месечно…!

Контактирајте не на 070-303 831, mceselko@gmail.com ili na Facebook


https://www.mirkoceselkoski.com/
Максимум Маркетинг ДООЕЛ
Фредерик Шопен 2-10, Скопје