– Како Заработив 2300 Евра во Еден Ден!

 

Новиот Циклус на Обуката за Интернет Бизнис и Маркетинг
започнува од 23-ти до 29-ти Септември 2013!

ИСКОРИСТЕТЕ го ПЕРИОДОТ ДО 14-ти Септември ЗА ДА СИ РЕЗЕРВИРАТЕ
МЕСТО ВО ГРУПА по СТАРА ПРОМОТИВНА ЦЕНА од 20 000 ДЕН.
ВЕЌЕ НАРЕДНИОТ ДЕН, ЦЕНАТА СЕ ИСКАЧУВА на 27 000 ДЕН!

Уште еднаш -- Што да очекувате од обуката -- Моја лична гаранција:
за 1 година -- $1 000 месечно
за 2 години – $2 500+ месечно
за 5 години – $10 000+ месечно

Исконтактирајте ме на следниот број за повеќе информации
и резервирајте си место во група:
070 30 38 31 или на mceselko@gmail.com

1) ДОЗНАЈТЕ КАКО FACEBOOK СТРАНАТА НА HYUNDAI MACEDONIA ЈА ИЗДИГНАВ од 8 000 на 40 000 ФАНОВИ
————————————————————————————————————-
2) ДОЗНАЈТЕ КАКО УСПЕАВ ДА ПРОДАДАМ ИЛЈАДНИЦИ КОПИИ ОД МОЈАТА ЕЛЕКТРОНСКА КНИГА ПО ЦЕНА ОД $16.95!
————————————————————————————————————-
3) УЧЕТЕ ОД УЧЕБНИКОТ НА МАРКЕТИНГ ТИМОТ НА БАРАК ОБАМА И ДОЗНАЈТЕ КАКО ПОБЕДИ НА ИЗБОРИТЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГОВАТА ИНТЕНЗИВНА ИНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГ КАМПАЊА!
————————————————————————————————————-
4) КАКО ДА ПРОДАВАТЕ ПРЕДМЕТИ И КНИГИ НА AMAZON.COM
————————————————————————————————————-
5) КОЈА Е ТАЈНАТА НА УСПЕШНИТЕ БИЗНИСИ ВО ТЕШКИ ВРЕМИЊА КОГА СЕКОЈА РАЗМИСЛУВА ДА СЕ ОТКАЖЕ….
————————————————————————————————————-
6) КОЈА Е ТАЈНАТА НА ДЕСЕТИЦИ МАКЕДОНЦИ КОИ НЕ САКААТ ДА ЧУЈАТ А КАМОЛИ ДА СТАПНАТ ВО БИРОТО ЗА ВРАБОТУВАЊЕ И ПОКРАЈ ОДЛИЧНИТЕ КВАЛИФИКАЦИИ!
————————————————————————————————————-
7) КАКО ДА ЗАРАБОТИТЕ ВИСТИНСКИ ПАРИ НА ИНТЕРНЕТ…!
————————————————————————————————————-

Исконтактирајте ме на следниот број за повеќе информации
и резервирајте си место во група:
070 30 38 31 или на mceselko@gmail.com