Иван Милков од Скопје – Заработува на Интернет!


ОВА Е САМО МАЛ ДЕЛ ОД ОНА ШТО ЌЕ ВИДИТЕ НА ПРЕЗЕНТАЦИЈАТА:
-- ПРИМЕР ЗА ЧОВЕК КОЈ ЗАРАБОТУВА 20 000$ месечно
-- САЈТ КОЈ ЗАРАБОТУВА 800$ МЕСЕЧНО СО РАБОТА од 5h месечно
-- САЈТОВИ КОИ ЗАРАБОТУВААТ СОСЕМА ПАСИВНО, БЕЗ ВАШ АНГАЖМАН!
-- ПЕНЗИОНЕР ЈА ДОЖИВУВА ВТОРАТА МЛАДОСТ и ПАТУВА НА ОДМОР СО ПАРИ ОД ИНТЕРНЕТ!

УШТЕ НЕКОИ ДЕТАЛИ ОД ПРЕЗЕНТАЦИЈАТА:
-- ПРИЛЕПЧАНЕЦ СО ПОВЕЌЕ ОД 2000 ФЕЈСБУК ФАНОВИ ЗА 2 НЕДЕЛИ!
-- ДЕВОЈКА ОД ГЕВГЕЛИЈА ПАТУВА НА ОДМОР НА ТАСОС СО ПАРИТЕ ОД НЕЈЗИНИОТ САЈТ!
-- ТУКУШТО ДИПЛОМИРАН СТУДЕНТ ОД ВЕЛЕС ВЕЌЕ ПРАВИ 20 ЕВРА ДНЕВНО!
-- НЕКОИ ВЕЌЕ СЕ СПРЕМААТ ДА ГИ НАПУШТАТ РАБОТНИТЕ МЕСТА -- ЗА НЕКОЛКУ ДЕНА ЈА НАДМИНУВААТ НИВНАТА МЕСЕЧНА ПЛАТА!
-- КАКО ВИЕ ДА ПОЧНЕТЕ ДА ЗАРАБОТУВАТЕ НА ИНТЕРНЕТ..!

ПОТРЕБНИ ПРЕДЗНАЕЊА:
-- МИНИМУМ ОСНОВЕН АНГЛИСКИ ЈАЗИК
-- ОСНОВНИ ПОЗНАВАЊА НА РАБОТА СО КОМПЈУТЕР
-- ЖЕЛБА И ЕНТУЗИЈАЗАМ ЗА СОВЛАДУВАЊЕ НА НОВИ ТЕХНИКИ И ЗНАЕЊА
-- ЈАС ЛИЧНО ГАРАНТИРАМ НАЈМИНИМАЛНО $1000 месечно…!