Македонци Кои Си Го Променија Животот и Новиот Циклус на Обуката!

Новиот Циклус на Обуката за Интернет Бизнис и Маркетинг
започнува од 14-ти до 22-ти Април 2014!

ИСКОРИСТЕТЕ го ЗИМСКИОТ ПЕРИОДОТ ЗА ДА НАРЕДНИОТ ЛЕТЕН ПЕРИОД ВЕЌЕ ИМАТE ГОЛЕМИ ПРОФИТИ

Уште еднаш -- Што да очекувате од обуката -- Моја лична гаранција:
за 1 година -- $1 000 месечно
за 2 години – $2 500+ месечно
за 5 години – $10 000+ месечно

Исконтактирајте ме на следниот број за повеќе информации
и резервирајте си место во група:
070 30 38 31 или на mceselko@gmail.com


-- Редовна цена е 27 000 ден на 3 рати по 9 000 ден
-- Има попуст доколку се плати цела сум пред старт и цената изнесува 25 000 ден.

1) ДОЗНАЈТЕ КАКО FACEBOOK СТРАНАТА НА HYUNDAI MACEDONIA ЈА ИЗДИГНАВ од 8 000 на 40 000 ФАНОВИ
————————————————————————————————————-
2) ДОЗНАЈТЕ КАКО УСПЕАВ ДА ПРОДАДАМ ИЛЈАДНИЦИ КОПИИ ОД МОЈАТА ЕЛЕКТРОНСКА КНИГА ПО ЦЕНА ОД $16.95!
————————————————————————————————————-
3) УЧЕТЕ ОД УЧЕБНИКОТ НА МАРКЕТИНГ ТИМОТ НА БАРАК ОБАМА И ДОЗНАЈТЕ КАКО ПОБЕДИ НА ИЗБОРИТЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГОВАТА ИНТЕНЗИВНА ИНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГ КАМПАЊА!
————————————————————————————————————-
4) КАКО ДА ПРОДАВАТЕ ПРЕДМЕТИ И КНИГИ НА AMAZON.COM
————————————————————————————————————-
5) КОЈА Е ТАЈНАТА НА УСПЕШНИТЕ БИЗНИСИ ВО ТЕШКИ ВРЕМИЊА КОГА СЕКОЈА РАЗМИСЛУВА ДА СЕ ОТКАЖЕ….
————————————————————————————————————-
6) КОЈА Е ТАЈНАТА НА ДЕСЕТИЦИ МАКЕДОНЦИ КОИ НЕ САКААТ ДА ЧУЈАТ А КАМОЛИ ДА СТАПНАТ ВО БИРОТО ЗА ВРАБОТУВАЊЕ И ПОКРАЈ ОДЛИЧНИТЕ КВАЛИФИКАЦИИ!
————————————————————————————————————-
7) КАКО ДА ЗАРАБОТИТЕ ВИСТИНСКИ ПАРИ НА ИНТЕРНЕТ…!
————————————————————————————————————-

Исконтактирајте ме на следниот број за повеќе информации
и резервирајте си место во група:
070 30 38 31 или на mceselko@gmail.com


-- Редовна цена е 27 000 ден на 3 рати по 9 000 ден
-- Има попуст доколку се плати цела сум пред старт и цената изнесува 25 000 ден.

Mirko Ceselkoski
+389 70 30 38 31
https://www.mirkoceselkoski.com/

Maksimum Marketing Dooel
Frederik Shopen 2-10, Skopje