Нов Циклус на Обуката за Интернет Бизнис и Маркетинг!

Новиот Циклус на Обуката за Интернет Бизнис и Маркетинг
започнува od 15-ти do 20-ти Април 2013!

вашиот пат напред

Погледнете го флаерот, прикачен word документ за подетални информации!

КЛИКНЕТЕ ТУКА ЗА ДА ГО СИМНЕТЕ ФЛАЕРОТ со ДЕТАЛИ ЗА ОБУКАТА!

Предавач сум лично јас, се работи во мали групи од неколку луѓе,
за да се осигура дека секој ќе постигне успех!

Веќе 102 луѓе ја завршија обуката….

УСПЕШНИ ПРИКАЗНИ -- НЕКОИ ОД ЛУЃЕТО КОИ ВЕЌЕ ЗАРАБОТУВААТ!

Обуката трае 5 недели, 2 термини неделно по 3 часа,
а после тоа во следните 7-8 месеци имаме редовна месечна средба,
како моја подршка за да се одржи дисциплина и да се осигураме дека секој е на прав пат!

Се организира и редовно неделно дружење со сите посетители на обуката,
за да се дефинира заедничка стратегија за настап на социјалните мрежи и взаемна популаризација на поедини сајтови!

Има и приватен форум достапен само за посетителите на обуката,
каде секој може да поставува прашања и добие конкретен одговор во рок од 24h.

-- ЈАС БИ САКАЛ ДА ВИ ОВОЗМОЖАМ И ПОМОГНАМ И ВИЕ ДА СТАНЕТЕ ЕДЕН ОД ТИЕ ЛУЃЕ КОИ ИМААТ СВОЈ УСПЕШЕН ИНТЕРНЕТ БИЗНИС И УСПЕШНО РАБОТАТ .

ЗА ШТО ВСУШНОСТ СЕ РАБОТИ!

-- Ова е Професионална Обука за Креирање на Авторитетен сајт на Англиски Јазик кој доколку се работи сериозно и следејќи ги упатствата со тек на време ќе ви донесе европска плата, а понатаму и сосема автоматизиран приход, кој ќе продолжи да расте.

ШTO ДА ОЧЕКУВАТЕ ОД ОБУКАТА -- МОЈА ЛИЧНА ГАРАНЦИЈА:

Уште еднаш -- Што да очекувате од обуката -- Моја лична гаранција:
за 1 година -- $1 000 месечно
за 2 години – $2 500+ месечно
за 5 години – $10 000+ месечно

Потребно -- околу 5 часа работа дневно!

ШТО Е ПОТРЕБНО ОД ВАША СТРАНА и НА КАКОВ НАЧИН ЗАРАБОТУВААТ НАШИТЕ УЧЕНИЦИ!

Исконтактирајте ме на следниот број
и резервирајте си место во група: 070 30 38 31

Цената на обуката промотивно изнесува 20 000 ден,
од следниот циклус ќе биде повисока.

Би сакал споделам со вас како изгледа
еден час од Обуката за Интернет Маркетинг и Бизнис.
Видеото е големо, па причекајте 15-20 секунди да започне:

3,5 часа видео -- Кликни и Преземи тука!

Ова е само еден краток извадок…посетителите навистина уживаат во обуката и дружењето!

Секој ќе научи сам да го прави ова, како и да развие комплетен вебсајт кој ќе има купишта
верни и редовни посетители кои ќе ви прават голем приход, секој месец се повеќе и повеќе!

НАПОМЕНА: Не се работи за Multi-Level Marketing, туку за Вистински Oнлајн Бизнис!

Веќе 102 луѓе ја завршија обуката и се на пат да си го променат животот и
конечно да добијат приходи кои не зависат од локалната беспомошна ситуација!

Ги има од цела Македонија: Скопје, Велес, Прилеп, Штип, Радовиш,
Гостивар, Дебар, Тетово, Куманово, Битола, Охрид…

ДА ИСТАКНАМ ДЕКА ДО СРЕДА СИТЕ ГРУПИ ЌЕ БИДАТ ФОРМИРАНИ И ЗАПОЧНУВАМЕ СО ОБУКА!

Некои сајтови изработени од досегашни посетители
на Обуката за Интернет Бизнис и Маркетинг:

Исконтактирајте ме на следниот број
и резервирајте си место во група:
070 30 38 31

Цената на обуката промотивно изнесува 20 000 ден,
од следниот циклус ќе биде повисока.

Пријатен ден,
Мирко Чешелкоски!
https://www.mirkoceselkoski.com/
Максимум Маркетинг ДООЕЛ
Фредерик Шопен 2-10, Скопје