Оглас за вработување – нов човек за во нашиот тим!

Брзо растечка фирма со млади таленти има потреба од претставително лице со одличен/совршен англиски јазик (пишување и зборување) за изработка на текстови и снимен аудио материјал.

ПОСЕБНО ЌЕ СЕ ЦЕНИ ПОЗНАВАЊЕ НА АВТОМОБИЛИТЕ И АВТОМОБИЛСКАТА ИНДУСТРИЈА!

Можност за напредување соодветно на вашите квалитети. Испратете комплетно CV со фотографија на mceselko@gmail.com и оставете мобилен телефон за контакт. Ќе бидете исконтактирани веднаш.

вашиот пат напред

https://www.mirkoceselkoski.com/
Максимум Маркетинг ДООЕЛ
Фредерик Шопен 2-10, Скопје