Оглас за вработување – нов човек e потребен во нашиот тим!

Брзо растечка фирма со млади таленти има потреба од лице со исклучително познавање на Social Media Networks (Twitter, Pinterest, Google+, Tumblr, Reddit, Instagram, LinkedIn, Tagged), и одличен англиски јазик.

ПОСЕБНО ЌЕ СЕ ЦЕНИ ВАШАТА СПОСОБНОСТ ДА СТЕКНЕТЕ Fans, Followers, Friends без платени реклами… Познавање на Photoshop, (уредување на слики) ќе биде само плус за вас.

Можност за напредување соодветно на вашите квалитети.

Испратете комплетно CV со фотографија на mceselko@gmail.com и оставете мобилен телефон за контакт.

ШТО ПОДЕТАЛНО НАПИШЕТЕ ШТО СТЕ РАБОТЕЛЕ ДОСЕГА, И КОИ ИСКУСТВА ГИ ИМАТЕ, толку е поголема шансата да ни се приклучите што побрзо!

вашиот пат напред

https://www.mirkoceselkoski.com/
Максимум Маркетинг ДООЕЛ
Фредерик Шопен 2-10, Скопје