ЗА ЧЛЕНОВИ НА ОБУКАТА – ПРИЈАВЕТЕ СЕ!

Здраво на сите, овде треба да се пријавите за новости

Пријавете се тука со вашата email адреса со која сте се пријавиле на блогот.

Да знаете дека во иднина ќе добивате подршка од тaa е-mail адреса. (bizniszaednica@gmail.com)

Поздрав
Мирко