Пред секоја нова и непозната ситуација – кога ви треба мотивација и сила…!

Погледнете го видеото -- Роки пред неговата последна борба зборува со неговиот син кој се плаши да зачекори во животот!

Препорака -- Да се гледа почесто, пред секоја нова и непозната ситуација -- кога ви треба мотивација и сила!

Rocky Balboa zboruva so sinot

Comments

3 thoughts on “Пред секоја нова и непозната ситуација – кога ви треба мотивација и сила…!

  1. Daniela

    no koment definitivno najdobroto nesto koe sum go slusnala vo posledno vreme

    1. admin ( Post author )

      Ви благодариме!

Leave a Reply