Оглас за вработување – нов човек за во нашиот тим!

Брзо растечка фирма со млади таленти има потреба од лице со познавање на WordPress/Menu/Categories/Widgets/Plugins/ и нормално одличен HTML/CSS и одличен англиски јазик. Познавање на PHP / MySQL ќе биде само плус за вас.

Можност за напредување соодветно на вашите квалитети. Испратете комплетно CV со фотографија на mceselko@gmail.com и оставете мобилен телефон за контакт. Ќе бидете исконтактирани веднаш.

вашиот пат напред

https://www.mirkoceselkoski.com/
Максимум Маркетинг ДООЕЛ
Фредерик Шопен 2-10, Скопје