Ви Благодариме….

Ви Благодариме за Интересот. Ќе ве контактираме со датум и време за бесплатна презентација!
Ве Молиме проверувајте email почесто, ќе ви испратиме интересни новoсти поврзани со темата -- Интернет Маркетинг и Заработка на Интернет!

Mirko Ceselkoski
mceselko@gmail.com

Comments

18 thoughts on “Ви Благодариме….

 1. Valentina

  Odlicno! Mnogu sakam da prisustvuvam i da ja vidam prezentacijata za internet marketing i net zarabotka :)) samo ima eden problem jas do 03ti Juli ne sum vo Makedonija dali moze da mi kazete odnosno ispratite data na koja ke bide prezentacijata posle 03ti Juli.
  Odnapred Blagodaram
  Pozdrav

  1. admin ( Post author )

   За следен датум, најверојатно во септември…!

   Пријатен ден,
   Мирко Чешелкоски.

  2. admin ( Post author )

   Следна презентација е на 24-ти јули во 15h во Клуб на Новинари, а потоа презентации ќе има дури во септември..

   1. Трајче

    Дали на презентацијата ќе може да присутува малолетник(17год)? Поздрав и се најдобро.

    1. admin ( Post author )

     Не е никаков проблем, нема некоја минимална возраст, еве нека биде минимална возраст од 16 години, заради потребата да се разберат некои концепти!

 2. Thank You Mr.Ceselkoski. And so, I have only to expect the invitation from You. I’m really impatient! I see, it’ll be something very new and interesting for me. Have a good evening!

 3. Петар

  Дали ке се одржат вакви презентации и во останатите градови во Македонија , поточно во Струмица?

  1. admin ( Post author )

   Сега засега вакви презентации ќе има во Скопје. За одржување на ваква обука во другите градови но постои голем интерес, така да постои некоја можност да има при крајот на годината!

 4. Taтјана

  Веќе 2 години се обидувам да започнам интернет бизнис, но навистина немам поголем успех. Не знам во што грешам. Имам направено и неколку конкретни обиди, но не го добив тоа што го очекував, или пак едно се претстваува на екран, а друго излегува во практика. Навистина сакам да слушнам од успешен македонец, што и како работи успешно со Интернет маркетинг. Благодарам однапред. Поздрав.

  1. admin ( Post author )

   Повелете на бесплатната презентација на 24-ти јули во 15h во Клуб на Новинари, ќе може да се информирате за се!

 5. Aleksandra

  Dali tocno rabiram deka se raboti za prezentacija za obuka? Ako da, kolku vreme trae i kolku cini obukata?

  Blagodaram,
  Aleksandra

 6. Elena

  A kolku vreme trae obukata i kolku koshta? …jas ne sum od Sk, pa bi sakala da znam.

  Pozdrav,
  Elena

 7. Nikola

  Zdravo Mirko, me interesira dali ovie prezentacii – obuki nosat uspeh i dali bi imalo vo noemvri obuka i kade?

  Pozdrav Nikola

  1. admin ( Post author )

   Не се знае сеуште дали ќе има бесплатна презентација во ноември..
   Ако сте оставиле податоци на сајтот, ќе бидете известени по e-mail за точното време на следна презентација!

   Поздрав
   Мирко

 8. Mirjana

  Bi sakala da ve prasam dali prezentacijata se odviva na angliski ili na makedonski , bidejki jas sakam da naucam poveke za rabotata na internet bidejki jas neznam angliski a so komjuterite odlicno se snaogam mislam deka odlicno gi sovladuvam.

  1. admin ( Post author )

   Prezentacijata e na Makedonski. Povelete sleden pat koga ke ima, sistemot ke ve izvesti.

   Pozdrav
   Mirko

  2. admin ( Post author )

   Na Makedonski e prezentacijata…!

Leave a Reply